Äkta kött kommer från gräs

100% Högkvalitativt

 kött

Vårt kött håller högsta tänkbara kvalité tack vare god djuromsorg och respekt gentemot naturen. Våra djur betar på 100 % naturbete hela sommaren, vilket bidrar till öppna och levande lanskap. 

Efter slakten, som sker på ett slakteri i Lammhult, får vårt kött hängmöras i 14 dagar för mörhet och smak. I storskaliga slakterier hänger köttet sällan mer än 1 vecka. Det gör stor skillnad med längre hängtider.

Djuren betar gräs under uppväxten. Först mot slutet får de även kraftfoder som tillägg för att sätta lite mer fett i köttet. Här ryggbiff på bilden. 

Styckning sker på Måketorps kött och styckeri. Direkt efter styckning vaccumförpackas köttet och levereras tillbaka till oss på gården. Där kan ni sedan kan hämta er beställning enligt överenskommelse. 

 

Vi levererar köttlådor efter beställning direkt från gården till konsument. Vi slaktar först när vi har beställningar för ett helt djur. Lådorna levereras i tre olika storlekar, men vi tar hänsyn till särskilda önskemål gällande särskilda detaljer. Vill ni veta mer om vårt kött så går det bra att ta kontakt via mejl eller sociala medier. 

Kontakt

info@eriksmalaranch.se

+46705825840

Eriksmåla 112
365 94 Skruv